Follow us on Twitter

Nieuws

03-04-2016 | Familie Meulendijks veelzijdig @ CDI3*
De familie Meulendijks komen we voor het derde jaar op rij op alle mogelijk manieren tegen op het CDI3* Zeeland Outdoor International, als ondersteuning bij de verwerking van de uitslagen (concours.nl) super fanatiek in de wedstrijdring maar natuurlijk ook als sponsor van ditmaal de U25 Grand Prix op donderdag 7 april.
http://www.mdhrondhout.com/

Meulendijks Rondhout B.V. is een van de meest modern geoutilleerde bosexploitatiebedrijven van de BeNeLux en Duitsland. Sinds de oprichting is voortdurend geïnvesteerd in vakkennis en het modernste materieel.

Het bedrijf is daardoor uitgegroeid tot een specialist op het gebied van bosexploitatie, rondhouthandel en overige boswerkzaamheden.

Door de combinatie van onze specifieke vakkennis, ervaring op het gebied van bosbeheer, de houtmarkt en de huidige uitrusting, zijn we in staat om volgens de eisen van hoogste standaards, Flexibel en Just-in-time, boswerkzaamheden uit te voeren en rondhout te leveren.

Kortom: "Meulendijks Rondhout B.V. Uw professionele partner in verantwoord bosbeheer en leverancier van Just-in-time geleverde producten en diensten."« Back to overview