Follow us on Twitter

Nieuws

01-04-2016 | Restaurant de Beuze aanrader in het Zeeuwse!

RESTAURANT DE BEUZE - ZIERIKZEE

Wij werken uitsluitend met biologisch en/of duurzaam verkregen vlees, vis en groenten uit het seizoen. Regionaal, omdat wij het belang van een beter voedselsysteem inzien.

En promoten met trots ons ‘zee' lands goed. Voor meer info kunt u contact opnemen via fb of mail naar info@debeuze,nl. Volg ons via de media kanalen om op de hoogte te blijven van evenementen, eetconcepten, shopnieuws en mobiele catering.

...

Vis van Habraken en mosselen/oesters van Bout, beide uit Bruinisse, de paling van van de Hoek uit Moriaanshoofd en ons vlees uit de polders van Kortgene. Geslacht en verwerkt door slagerij Verburg uit diezelfde plaats. De meeste groente komt uit de landwinkels, welke worden bevoorraad door de omliggende boerderijen.

http://www.debeuze.nl/


« Back to overview