Follow us on Twitter

Nieuws

30-03-2016 | DK Dressage Horses

Gelezen op de website van sponsor DK Dressage Horses:

 

De afgelopen jaren, ben ik heel actief geweest bij de pony's. Ik heb heel veel pony's gereden en uitgebracht in de sport. Met Kingsley Ciske en Nina van de Beekerheide heb ik onderdeel uitgemaakt van het A Kader. We hebben deelgenomen aan het EK in Italië en Ierland en daar mooie resultaten behaald met het team en individueel.  Daarnaast heb ik Internationaal veel wedstrijden gereden. Wat een toptijd heb ik met ze gehad. Helaas is aan die mooie tijd een eind gekomen en heb ik de overstap gemaakt naar de paarden.

Op dit moment ben ik 2 paarden aan het opleiden om deel te nemen aan de juniorenwedstrijden. Kingsley Zandro DK en Kingsley Chaplin DK. Mijn ambitie is om nog met de paarden in het kader te komen en een EK te rijden.  

Daarnaast rijd ik met heel veel plezier jonge paarden en breng die uit op wedstrijden. Jonge paarden opleiden is echt geweldig en geeft de meeste voldoening.

Mijn droom is uitgekomen, een eigen stal en fantastische paarden om mee te werken. Tevens zeer zeker niet te vergeten. Mensen om me heen die me dag elke stimuleren, motiveren en meehelpen om mijn ambities waar te maken. 

 


« Back to overview