Follow us on Twitter

Nieuws

25-03-2016 | Arcus Nederland Bv

Arcus Nederland BV is al tientallen jaren specialist op het gebied van buizen, flenzen en fittingen.

Op basis van deze kennis en ervaring bieden wij u een concrete meerwaarde in de vorm van kostenbesparende adviezen en optimale leveringen.

Het streven is om op basis van kwaliteit, flexibiliteit en service, duurzame relaties aan te gaan met zowel onze klanten als met onze toeleveranciers.

...

Ons enthousiaste team bedient de markt in Nederland vanuit de hoofdvestiging in Dordrecht. Tevens heeft Arcus Nederland een vestiging in Brielle. Vanuit deze vestiging wordt naast het roestvaststaal, staal en industrial supplies uit voorraad geleverd; waaronder afsluiters, pakkingen en andere bevestigingsmaterialen.

Arcus heeft een vestiging in Heerenveen, vanaf hier bedienen wij onze Noordelijke klanten. In Heerenveen richten wij ons naast het industriële pakket ook op de zuivel- en voedingsmiddelen industrie. Naast diverse gerenommeerde fabricaten en merken heeft Arcus een eigen productie van vlinderkleppen, terugslagkleppen en zuivelkoppelingen (DIN11851) bestaande uit een puntstuk, draadstuk, wartel en afdichtingsring.

http://www.arcus.nl/


« Back to overview