Follow us on Twitter

Nieuws

21-03-2016 | Koole Ruitersport opnieuw sponsor

Na de uitbreiding van Koole Dressage Horse's en Paarden Revalidatie N-H zijn ook wij sinds het begin van 2012 gevestigd aan de kanaaldijk 93 in Bergen. Na de verbouwing van wat heel vroeger stallen waren en later opslag, hebben wij onze draai helemaal gevonden en zijn we compleet. We nodigen u dan ook van harte uit om een keer langs te komen, en het het eindresultaat te komen bewonderen!

Wij staan voor service en kwaliteit en kiezen onze merken hier dan ook zorgvuldig op uit. Exclusieve merken met echte eyecatchers voor speciale gelegenheden komen samen met fashionable nieuwe merken en gevestigde namen. Een uitgebalanceerde mix van verschillende stijlen en prijsklasse's voor u én uw paard.

Op de webshop vindt u de artikelen die wij in de winkel hebben, maar er is natuurlijk ook altijd de mogelijkheid iets te bestellen wat niet op onze webshop staat. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld zélf laarzen, caps, wedstrijdjasjes en hoofdstellen samenstellen van oa. De Niro, Samshield, Charles Owen, Equiline, Schumacher, Passier en Döbert. Andere merken die wij verkopen zijn oa. Cavalleria Toscana, Anky, Horseware, HKM en QHP.

Voor advies bent u natuurlijk altijd welkom in onze winkel, eventueel buiten openingstijden op afspraak, waar we de vele mogelijkheden met u kunnen bespreken en u kunnen helpen met uw keuze.


« Back to overview