Follow us on Twitter

Nieuws

31-03-2015 | Persbericht CDI3* ZOI

CDI3* Zeeland Outdoor International compleet volgeboekt!

 

De inschrijvingen voor de tweede editie van CDI3* Zeeland Outdoor International overtreffen de stoutste verwachtingen van de organisatie. Uit maar liefst 17 verschillende landen zullen ruiters afreizen naar de luxe accommodatie van De Kroo Ruitersport in Nieuw en sint Joosland.

 

De organisatie bestaande uit Stichting Hippische Sport Zeeland, Dressuurstal Argonaut en De Kroo Ruitersport heeft alle rubrieken volgeboekt, bij de junioren en young riders zien we zelfs een verdubbeling van het aantal starts ten opzichte van vorig jaar. Ook de hoogste rubriek de Grand Prix telt 40 combinaties die aan de start komen met ook daar net als voor alle andere rubrieken serieuze wachtlijsten.

Naast de ons omringende landen komen er volop ruiters uit de scandinavische landen en verder o.a Zuid Afrika, Rusland, USA en Bahrein.

 

Het tweede weekend van april zal Nieuw en sint Joosland het toneel worden voor een CDI *** concours met zware tour (niveau Grand Prix), Lichte tour (o.a Prix st Georges), Grand Prix voor jeugdruiters onder 25 jaar (U25).  En een groot aantal internationale jeugdrubrieken voor Young Riders, Junioren en ponyruiters.

 

Verder zal er op donderdagavond, uniek voor Zeeland, een spectaculaire hengstenshow worden gehouden waarin maar liefst 24 goedgekeurde dressuurhengsten acte de presence geven.


« Back to overview